Los Angeles


Een half uurtje eerder dan gepland zijn we aangekomen in LA. Met pijn aan ons kont moet ik wel zeggen,  11 uur in die krappe economy zetels hebben hun tol geëist. Vanaf 2013 gaat British Airways zijn 53 Boeing 747’s vervangen door 787 toestellen en dat wordt ook tijd.
DSC_0030 (Large)
Bij heel veel mensen functioneerde het in de zetel ingebouwde schermpje niet en de zetels zijn ook niet echt modern te noemen. Al moeten we het personeel wel een dikke pluim geven, de service en bediening aan boord was super en zelfs het eten was boven verwachting. Ook de security en immigration ging vlot op de luchthaven van LA, al had Ollie wat meer moeite om door dat laatste te komen. Als man alleen en met een grote rugzak?,, dat wekte enig wantrouwen, maar goed dat ik de tickets had uitgeprint want die moest ik komen laten kijken als bewijs dat hij het land ook terug zou verlaten. Hij moest ook kunnen aantonen dat hij financieel in staat was om zijn verblijf te bekostigen. Enfin,, hij mocht dus toch samen met ons de USA binnen !!! Volgende stap, de wagen. Bij AVIS aangekomen staat er een splinternieuwe witte Chevy Suburban voor ons klaar. Wat een beest van een machine! Zonder goed te weten waar alle toeters en bellen voor dienen vlijen we ons in de lederen zetels en zetten hem in “D”. Blind de GPS volgend komen we al snel op een highway, met “7” rijvakken! Op weg naar ons hotel passeren we via Santa Monica Boulevard, Beverly Hills. Sjieke luxewagens en vette sportwagens genoeg hier. Wat een rijdende salon is me die Chevy,,niet normaal, maar de hoogte geeft al meteen een probleem aan de gratis ondergrondse garage van ons hotel, hij is te hoog en kan niet onder de poort door-))).Vlakbij is een grote parkeergarage en de kosten hiervan worden van de hotelkamer afgetrokken, goeie service van een supervriendelijke dame aan de receptie!
DSC_0076 (Large)
Na een heerlijke douche gaan we te voet naar de Hollywood Walk Of Fame die slecht op 100 meter van ons hotel ligt. Hier is dus eigenlijk weinig te zien, de sterren in de stoep die je niet of slecht ziet, omdat iedereen er op staat of wandelt natuurlijk-). Heel veel kitcherige filmfiguurimitators in goedkope spiderman- of pirates of the caribbean pakjes. Nee, dit is echt toerismekitch op zijn best. Al is het hier 17.00u en thuis 2 uur snachts, we hebben honger! We stappen een restaurant binnen waar elke wand volhangt met reusachtige flatscreens die elk een andere sport laten zien en het is er koud, de airco staat op 15° vermoed ik. Buiten is het trouwens zwoel en plakkerig en het voelt dan echt koud aan als je ergens binnenstapt. We nemen allemaal een Big Daddy Jack Super Burger met Fries en een grote Budweiser (het blijkt Happy Hour te zijn). Na wilde verhalen gehoord te hebben over de grote porties hier valt dit best tegen en we bestellen meteen een hoop mexicaanse hapjes als dessert,,,,met nog een Budweiser-))

Tegen 20.00 uur zijn we terug in het hotel en zijn stikop na bijna 42 uren wakker te zijn (op een paar dutjes in het vliegtuig na). Iedereen kruipt ook meteen in bed .

Tot later !!

Frank en de rest

Categorieën: USA 2012 | 9 reacties

Berichtnavigatie

9 gedachten over “Los Angeles

  1. Inge

    Jullie zijn dus toch al goed aangekomen! En iedereen heeft zijn koffers, he Katia ;-). Geniet maar van het mooie weer, want hier is het een ramp (regen en koud). Zomer noemen ze dat!
    Belgische regengroetjes
    Inge@ZMK

    Like

  2. marina

    tof dit allemaal te lezen groetjes marina

    Like

  3. Ollie

    Jaja mensen het is tot nu toe al supper goed. Zijn er al mensen jaloers???? -)))) tot morgen

    Like

  4. cor

    slapen kun je als je terug komt, hou ons beter op de hoogte ( slaapkamer verhalen kunnen ook spannend zijn:). tot binnenkort cor

    Like

  5. Paul

    Steit dich good! Amusement!!

    Like

  6. Paul

    Jullie auto lijkt op de mijne… alleen 10 keer groter:-)
    Leuk om te lezen wat jullie allemaal meemaken!! Veel plezier! Groetjes,Ann

    Like

  7. bianca

    amaai seg.. dat was op de vlieghaven dus al een avontuur op zich voor ollie. hahaha.
    jaloers?? JA IKKE.. (ben wel eerlijk eh) hihi.. Geniet er maar allemaal van, het is jullie gegund na zo lang te hebben moeten wachten!! Kaatje, drink er ene op mij vrijdag he!!!
    xxx bianca@zmk

    Like

  8. Luc

    ferm bakske zeg,maak genoeg foto’s hé en groetjes aan de rest

    Like

  9. buurmeisje van katia&olivier

    heyee buurvrouw &buurman
    zo als ik heb gezien heb je toch al leuke dage er tegen op zitte
    ik wens jullie nog zo leuke en prettige dage

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.