Mammoth Lakes

Slecht geslapen hier in Death Valley, de meeste van ons toch, door de hitte of een te lawaaierige airco. Zelf ben ik pas rond 1.15u s’nachts in bed gekropen omdat er problemen waren met de Mastercard. Al een dag of twee wordt deze geweigerd omdat de limiet zou bereikt zijn. Er staat nochthans een limiet op van 5000 euro maar die ging in op 13 juli en sommige hotels hebben voor die tijd al een voorschot afgehaald,,of zoiets. In ieder geval ging de bank pas open om half tien ’s ochtends en dan is het hier half één ’s nachts, opblijven dus terwijl het buiten rond dat uur nog altijd 38° is. Na het telefoontje met de bank moet ik wachten tot zeven in de ochtend, in België is het dan vier uur in de namiddag en hebben ze de tijd gehad om het uit te pluizen. Hoe dan ook, we zitten aan de limiet maar gelukkig hebben we een tweede Mastercard en de meeste hotels zijn al op voorhand betaald.
O ja, we hebben ook nog gereisd vandaag-)). 230 Km van Death Valley naar Mammoth Lakes, de bergen in en dat brengt afkoeling, het gaat van tegen de 50° naar 24°, heerlijk. De dames en Raf gaan meteen naar het zwembad (de kamers waren nog niet klaar) , Ollie en ik gaan de omgeving verkennen en dat is een aangename verrassing. We rijden de bergen in en het lijkt plots Canada, meren op 1500 meter hoogte temidden van enorme bossen, echt knap.

Na het inchecken gaan we met zijn allen nog eens die route doen en we staan weer versteld van de prachtige natuur rondom dit skioord. Als avondeten weer een hamburger met frieten-))
Morgen gaan we naar het spookstadje Bodie en aansluitend naar Yosemite National Park en dat moet weer een hoogtepunt van de reis worden. 800 Meter hoge watervallen en enorme granieten rotsen (waarvan ééntje, El Capitan, beklommen door Tom Waes in “Tomtesterom”). Daar verblijven we drie dagen in een chalet in de bergen ver buiten het bereik van gsm-masten en intenet. Dus het zal waarschijnlijk duren tot San Francisco over 4 dagen voordat we de blog kunnen bijwerken.

Tot over een paar dagen!!!

Categorieën: USA 2012 | 2 reacties

Berichtnavigatie

2 gedachten over “Mammoth Lakes

  1. aededen philipp

    veel plezier

    Like

  2. mia

    veel plezier daar op de onbewoonde wereld 🙂
    gr

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.