Grand Canyon

Rond 9 uur vertrokken vanmorgen na nog wat inkopen gedaan te hebben in de lokale Safeway (supermarktketen hier). Om 11.00 uur zijn we aangekomen aan de Grand Canyon, maar eerst hebben we nog even in de IMAX theatre een film over de GC bekeken. De IMAX theatre is een grote filmzaal met een ENORM scherm en dito geluidsinstallatie, ook weer op zijn amerikaans dus. Nadat we aangekomen zijn aan de Lodge aan de GC zijn we natuurlijk eerst naar dat natuurfenomeen gaan kijken en het is ook echt wat men ervan zegt, je moet het met eigen ogen zien om te geloven.

 

In de namiddag hebben we de shuttlebus genomen naar Kaibab om daar de South Kaibab trail te lopen,of,,, toch een stukje ervan. Bergaf gaat goed maar omhoog is een ander paar mouwen, ik ga geen namen noemen, maar er zijn er die zichzelf zijn tegengekomen, ook al was het maar 2,5 km terug omhoog. Maakt ook niet uit, het uitzicht was het afzien waard! Achter elke bocht weer een nieuw panorama waar je even bij moet stilstaan om het tot je door te laten dringen. We zitten nu in de bar van de Bright Angel Lodge waar we ook gegeten hebben (dikke steak)!

Morgenvroeg gaat het richting Monument valley !!

Groetjes uit Arizona !

De bende

Categorieën: USA 2012 | 4 reacties

Berichtnavigatie

4 gedachten over “Grand Canyon

  1. rita

    Foto’s, Sus! Wil zien wie zichzelf is tegengekomen, hihi! Waar zitten jullie, nog niet bij de beren? Fijne reis nog!
    Rita

    Like

  2. marina

    ik geniet van jullie post elke dag,het is echt tof om te horen over jullie avontuur.Maar heb nog geen enkele foto gezien? kan dat ?gr marina

    Like

  3. jean en helma

    mooie uitzichten

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.