Voorlopige planning,,,

Deze week nog wat geboekt waardoor de reis nu langzaam meer vorm krijgt. Mijn idee van Florida was altijd eentje van een staat bevolkt door bejaarde rentenierende amerikanen. Een beetje Benidorm(Bastards),achtig,,, en dat beeld heb ik eigenlijk nog altijd :-). Via het USA4All forum en bijbehorende FaceBook groep heb ik echter veel tips gekregen die dat “rimpelrockbeeld” moet doen vervagen en ons een reis moet bezorgen die niet alleen uit strandhangen bestaat. Een tocht met een propellerboot door de moerassen bij Orlando staat op het programma en zeg je Orlando, dan zeg je ook Disney natuurlijk. Twee dagen gaan we, verdeelt onder Animal Kingdom en Epcot, daar doorbrengen en na een uitstap naar Daytona Beach en de Daytona Speedway doen we één dag Universal’s Islands Of Adventure en één dag Universal’s nieuwe waterpretpark Volcano Bay.

Week twee start in Clearwater Beach bij Tampa waar we drie dagen blijven. Eindelijk doen we ook iets waar we de vorige reizen geen kans toe hebben gehad, een Baseballwedstrijd bijwonen. De Tampa Bay Ray’s tegen de Miami Dolphins. Verder wordt het een dagje strand en een uitstap naar een natuurpark.

De volgende drie dagen verblijven we in Fort Meyers Beach (tja, Florida heeft veel beaches) waar we het winterverblijf van Thomas Edison en Henry Ford bezoeken. Ook hier weer een dagje strand en een natuurpark.

Na een tussenstop in Naples en een fietstocht door de Everglades komen we dan aan in de Key’s met Key Largo, waar we een snorkeltrip doen, als eerste halte.

De laatste drie dagen zijn we in het uiterste zuiden van Florida in Key West. Dat wordt vooral slenteren en snuisteren door Duval street met zijn ontelbare restaurantjes, cafés en winkeltjes, afgewisseld met een zeiltocht en jetskitour rond het eiland, al liggen die twee laatste nog niet vast.

Eindigen doen we waar we begonnen zijn, in Miami. Hier hebben we echter geen overnachting of uitstap gepland.

Er zullen nog wel wat dingetjes toegevoegd worden tegen juli, maar dat moeten jullie dan maar lezen in de blog ;-).

Aftellen nu,,,,,

 

 

Categorieën: USA 2018 | 4 reacties

Berichtnavigatie

4 gedachten over “Voorlopige planning,,,

  1. Marina

    Ben benieuwd

    Like

  2. luc

    mooie planning

    Geliked door 1 persoon

  3. audrey.coolen@telenet.be

    Alvast een super leuk programma, ik ben beetje positief jaloers…😋😊

    Verstuurd vanaf mijn iPhone

    >

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Blog op WordPress.com.